Dæk et bord

Herhjemme kan man, så vidt jeg ikke ved, ikke købe nyproduceret julepynt, gavepapir, postkort osv. designet af Karen K. Man må lede efter hendes papirvarer og julepynt på loppemarkeder, i genbrugsbutikker eller i facebookgrupper, hvor man sælger retro julepynt. Men i udlandet er det stadig muligt at købe helt nye produkter designet af “Karen Fjord Kjaersgaard from Denmark”. Hvis man kan lide servietter og paptallerkner!

Karen K. var aktiv som tegner og designer i næsten 60 år. I den sidste del af sin karriere tegnede hun især naturmotiver til det nu 70 år gamle amerikanske firma Caspari, der sælger papirvarer i form af bl.a. servietter, papirhåndklæder og paptallerkner.

Mange af Karen K.’s designs for Caspari kan man stadig købe. Så længe lager haves. Nogle designs går efterhånden ud af produktion.

Her ses et udvalgt at servietter til enhver årstid.

Webshoppen Scandinavianshoppe i Massachusetts har mange varer designet af “Karen Fjord Kjaersgaard”, og de sender gerne til Danmark. Varerne markedsføres som skandinavisk design, men for mig ser Karen Kjærsgaards designs for Caspari næsten amerikanske ud.

Der er noget amerikansk forstadsfrue-stil over at dække et vinterbord med matchende paptallerkner, servietter og papirshåndklæder med Karen K.’s fuglemotiver.

Winter Birds Dinner Plate - 8 Pk - 10 1/2" in Diameter
Frokostpaptallerken med vinterfugle. Desginet af Karen Fjord Kjaersgaard for Caspari.

Mine personlige favoritter blandt disse produkter er uden tvivl knallerterne og puslespillet, som ses herunder. Tænk sig en Karen K. knallert!

resize-2
Puslespil med 100 brikker. Motivet på det færdige puslespil er det samme som på indpakningen
resize
Karen K. knallerter. Indeholder hver ét stykke legetøj, én vits og én hat. Husk at læse den meget udførlige amerikanske advarselstekst, for du trækker i dem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan også finde nogen af disse produkter på følgende webshops:
Paperdelux (Dansk butik med enkelte Kjaersgaard designs)
Inge Bretsens
amazon

KarenKblogheader

One thought on “Dæk et bord

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s